23,40 zł
Aromatyczny i delikatny pasztet z dzika z dodatkiem wątroby wieprzowej. Specjalnie dobrane naturalne przyprawy oraz odpowiednio zaplanowany czas pieczenia podkreślają znakomity smak mięsa z dzika. Pasztet pieczony obowiązkowo pojawia się na biesiadach i uroczystościach łowieckich, jak również na weselnych “wiejskich stołach”.
WAGA OKOŁO 0,60 kg
Składniki: Mięso z dzika 51%, mięso wieprzowe 17%, wątroba wieprzowa, tłuszcz wieprzowy, bułka tarta (gluten), sól , cebula, błonnik bambusowy, przyprawy, aromaty. Pakowane próżniowo. Po otwarciu gwarantowana jakość przez 48 godzin.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartośc energetyczna: 1273kJ/306kcal, tłuszcz: 23,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7g, węglowodany: 8,0g w tym cukry: 0,7g, białko: 16,0g, sól: 1,5g.
Wyprodukowano przez ZPM “Kabanos” Sp. z o.o.
39-320 Przecław, ul. Wenecka 20
Dla: Dzikie z Natury
Waga | 0,5 kg |
---|---|
Waga | 1 Sztuka, 1/2 Sztuki |