14,18 zł – 70,90 zł
Delikatne mięso z dzika wędzone dymem olchowo-bukowym. Właściwie dobrany czas wędzenia sprawia, że polędwica jest nie tylko krucha ale również soczysta. Brak ulepszaczy, wzmacniaczy smaku sprawia, że produkt ten nie traci swojej naturalności i do końca zachowuje prozdrowotne walory mięsa od zwierzyny leśnej. Polędwica pojawia się na biesiadach i uroczystościach łowieckich, bankietach firmowych oraz weselnych “wiejskich stołach”. Jako produkt PREMIUM doceniają ją również klienci indywidualni oraz liczni restauratorzy.
Do wytworzenia 100 gram produktu zużyto 102 gramy mięsa z dzika.
Mięso schabu dzika. Do wytworzenia 100 gram produktu zużyto 102 gramy schabu z dzika, sól, cukier, białko wieprzowe,
koncentrat białka serwatkowego (z mleka), błonnik pszenny ,substancja konserwująca azotyn sodu.
Waga | brak |
---|---|
Przygotowanie | Plasterki, W całości |
Waga | 0,1 kg, 0,2 kg, 0,3 kg, 0,4 kg, 0,5 kg, 0,6 kg, 0,7 kg, 0,8 kg, 0,9 kg, 1 kg, 1 Sztuka |